bizimturkproforum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bizimturkproforum.com

www.bizimturkproforum.com

BizimAnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yapBİZİM

Adressiz Mektup. . .

YazarMesaj
by_bugra
Admin
Admin
by_bugra

Adressiz Mektup. . . Empty
MesajKonu: Adressiz Mektup. . .   Adressiz Mektup. . . Icon_minitimeSalı Şub. 19, 2008 5:34 pm

Adressiz Mektup. . .

--------------------------------------------------------------------------------

SİYAH GECE OLUNCA
ŞİİRLER YAZARDIM SANA, HİÇ OKUNMAMIŞ...
SESSİZ VE SUSKUN BİR ŞEHİRDE...

Sevdalanmak; Yusuf’un Züheylaya yangını gibi, Keremin Aslıya vurgunu gibi sevdalanmak; Ve bu sevdayı kutsallaştırmak adına yaşamak, gün be gün eriyip yok olarak bu sevdaya canı pazar etmek.
Siz hiç böyle bir hikaye dinlediniz mi yada buna benzer bir yürek yangınınız oldu mu bilmiyorum, ama bildiğim bir şey var ki söylemeden edemiyorum:
“Yanıklık her kişinin değil, ER kişinin işidir.”
Eğer nam-ı yiğitliğiniz namert pazarında ünleniyorsa çok söze gerek yoktur; “Yiğit bellediğim kahpe çıktı.” Der yazgımıza razı oluruz amma velakin bu sükut kabullenmek olarak algılanmasın sakın. Kelamın bile yeri kıymetlinin yanıdır.
Kutsalların pahası ölçülmez çünkü onlara “şu değerdedir” dedirtecek yine kutsaldan başka bir şey değildir. Eğer siz sevdanıza değer biçebiliyorsanız sevda sandığınız; aynaya yansıyan suretinizin kararmış yüreğinize aksidir.

Yanıklık zor iştir; sana dönük tüm bakışlara bu yazgının karasını haykırmaktır. Ve sonunda şafak vakti, huzurun muştusu ezan sesiyle yeniden doğmaktır.
“Deli yanım 25 yıldır beklediğim o kudretli ruhum sen miydin?” diyerek koca bir ömrün tek hasretliğine methiyeler düzmektir. Ve atiyle kavilleşmektir tüm acımasızlıkların anaforunda.
Sevdalanmak mıdır yaşamla ölüm arasındaki tek fark bilinmez ama sevdalanırken neye nasıl sevdalandığını bilmektir asıl mesele.

Hatırlar mısın deli yanım ne diyordu şair;
“30 ŞUBATTA GELECEĞİM”
Gelmesen de olur, sevmesen de olur; tek bir şey var senden istediğim:
“Ruhlarımızın Tanrı Dağında kavuşacağı günde karşıma asi bir silah gibi çıkman ve Ötügen yaylasında at eyerleyip ok oklamandır.” Sende bilirsin, Türkşad’ın başka dileği yoktur sevda adına. Son nefese kadar arkanda Salavan gibi duracağıma yemin olsun ve imansız aşklara senin ipini çektirmeyeceğime de.

Vakit İsrafilin “kün” vaktiyse Azrail azad olmuştur gayrı şimdi tüm kahpe aşkların celladı benim ve kutsalların hakkı için tüm iki yüzlü yanıklıkların diyetini ben ödeteceğim….

Seni seven KÜRKŞAD'dan İNADINA!!!
https://bizim.all-up.com

Adressiz Mektup. . .
1 sayfadaki 1 sayfası